Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 18
Måndag
Ostgratinerad falukorv serveras med potatismos, krämig tomatsås och broccoli
Krämig böngryta med örter serveras med ris och broccoli
Krämig böngryta med örter serveras med ris och broccoli
Tisdag
Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos och dansk remouladsås samt ärtor
Pastasås Carbonara serveras med spagetti, ärtor och riven ost
Pastasås Carbonara serveras med spagetti, ärtor och riven ost
Onsdag
Kycklingklubba med currysås serveras med basmatiris MENY ÄNDRING!
Fisk Bordelaise serveras med potatismos och skirat smör
Fisk Bordelaise serveras med potatismos och skirat smör
Torsdag
Helstekt fläskytterfilé serveras med rostad potatis och ädelostsås samt kokta morötter
Kökets val
Kökets val
Fredag
Pannbiff med stekt lök serveras med potatis och gräddsås
Vegetarisk lasagne serveras med rostad vitlöksdressing
Vegetarisk lasagne serveras med rostad vitlöksdressing
Lördag
Färskost gratineras fiskfilé serveras med dillkryddat potatismos och haricots verts
Kökets val
Kökets val
Söndag
Mustig fläskgryta med Dijonsenap och paprika serveras med potatis och grillade grönsaker
Kökets val
Kökets val