Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 19
Måndag
Stekt fläsk serveras med potatis och löksås
Fiskbullar i dillsås serveras med potatis
Fiskbullar i dillsås serveras med potatis
Tisdag
Stekt makrill serveras med potatis och stuvad spenat
Lunchkorv serveras med potatismos och gurkmajonnäs
Lunchkorv serveras med potatismos och gurkmajonnäs
Onsdag
Köttfärssås serveras med spagetti, riven ost samt grönsaksblandning med ärter, majs och paprika.
Vegetarisk schnitzel serveras med béarnaisesås, stekt potatis och grönsaksblandning med ärter, majs och paprika.
Vegetarisk schnitzel serveras med béarnaisesås, stekt potatis och grönsaksblandning med ärter, majs och paprika.
Torsdag
Gulaschsoppa serveras med nybakt bröd, crème fraiche och ost
Dessert: Banoffee paj (ingår i soppan)
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver
Dessert: Banoffee paj (ingår i soppan)
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver
Fredag
Fänkålsbakad fiskfilé serveras med potatis, vitvinssås och kokta morötter
Kycklinggryta med rödcurry serveras med ris och kokta morötter
Kycklinggryta med rödcurry serveras med ris och kokta morötter
Lördag
Nötköttsgryta med ädelost serveras med potatis och rostad broccoli
Kökets val
Kökets val
Söndag
Örtkryddad fläskkarré serveras med rostad kulpotatis och pepparsås samt haricots verts
Kökets val
Kökets val