Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 20

Måndag
Korvstroganoff serveras med ris och rostade grönsaker
Citrusfisk serveras med potatismos och gräslökscrème samt rostade grönsaker
Tisdag
Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt ärtor
Köttfärsgryta med svamp serveras med potatismos och ärtor
Onsdag
Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås och rårörda lingon
Dahl (indisk linsgryta) serveras med basmatiris och raita (yoghurtsås)
Torsdag
Nudelsoppa med kyckling smaksatt med lime serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Kökets ostkaka serveras med bärsylt (ingår i soppan)
Laxpudding serveras med skirat smör och sockerärtor
Fredag
Skånsk kalops serveras med potatis, rödbetor och broccoli
Morotslasagnette med keso serveras med kall örtsås
Lördag
Ugnsbakad fiskfilé med västerbottenost serveras med potatis, stuvad spetskål och smörslungade morötter
Kökets val
Söndag
Fransk kycklinggryta med dragon och äpple servera med rostad potatis och romanescoblandning
Kökets val