Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 25

Med reservation för ändringar

Måndag
Stekt fläsk med löksås serveras med potatis samt haricot verts
Fiskbullar med hummersås serveras med potatis samt haricot verts
Tisdag
Stekt panerad makrill serveras med stuvad spenat och potatis
Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris
Onsdag
Köttfärssås serveras med riven ost och spaghetti samt ärter, paprika och majs
Vegetarisk Schnitzel serveras med béarnaisesås, stekt potatis samt ärter, paprika och majs
Torsdag

Minestronesoppa serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Våfflor serveras med hallongrädd (ingår i soppan)
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver med smak av citron

Fredag

Midsommarbuffé (förbeställs innan 13 juni kostar 164 kr/person)
Matjessill, skärgårdssill, gräslök, gräddfil, pastrami, somrig potatissallad, färskpotatis samt bröd
Dessert: Jordgubbar serveras med vispad grädde

Lördag

Midsommarafton
Kycklingspett serveras med Mojo verde samt rostad potatis och rotfrukter
Kökets val

Söndag
Skinkstek serveras med cidersås samt potatis och kokta morötter
Kökets val