Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 3

Måndag
Fläskkorv serveras med senapssås och rotmos och vitkålssallad med morot och paprika
Laxqueneller serveras med sandefjordsås och kokt potatis och vitkålssallad med morot och paprika
Tisdag
Pocherad vit fiskfilé serveras med vitvinssås och potatis samt gröna ärtor
Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chilicréme och gröna ärtor
Onsdag
Kycklinggryta smak av soltorkad tomater serveras med ris och rostad blomkål
Oxjärpar serveras med gräddsås och kokt potatis samt rostad blomkål
Torsdag
Fisksoppa med saffran serveras med aioli och nybakt bröd
Dessert: Plättar och vispad punchgrädde ( ingår endast till soppan)
Rödbetslasagne med chevréost serveras med rostad vitlökdressing och ruccolasallad med gurka och tomat
Fredag
Kåldolmar serveras med gräddsås, rårörda lingon och rostad potatis samt kokt brytbönor
Asiatiska fiskfärsbiffar severas med limemajonnäs och basmatiris samt kokt brytbönor
Lördag
Söndag