Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 34

Måndag

Lunch 1:      Käsekrainer (ostfylld korv) serveras med senapsstuvad potatis

Lunch 2:      Falafel serveras med pita bröd, tzatziki och ris

 

Tisdag

Lunch 1:      Fiskfärsbiffar serveras med potatismos och vitvinssås samt gröna ärtor

Lunch 2:      Grekisk kycklinggryta serveras med ris och gröna ärtor  

Onsdag

Lunch 1:      Kålpudding serveras med rårörda lingon, potatis, gräddsås och kokta morötter

Lunch 2:      Vegetarisk Piccata serveras med pilaffris och krämig tomatsås

Torsdag

Lunch 1:      Bondsoppa med fläskbog serveras med nybakt bröd och ost

Dessert:       Pannkakor serveras bärsylt  (ingår i soppan)

Lunch 2:      Tortellini med tomat och örter serveras med smörstekt spenat och ostsås

 

Fredag

Lunch 1:      Köttgryta med svamp och syltlök serveras med potatis och broccoli

Lunch 2:      Italiensk fisk med basilikatäcke serveras med pasta och kokt broccoli  

Lördag

Lunch 1:      Fiskgratäng med soltorkade tomater och squash serveras med ris och sockerärtor   

Lunch 2:      Kökets val

Söndag

Lunch 1:      Nötstek serveras med rostad potatis, örtsås och tricoloremix med bönor   

Lunch 2:      Kökets val