Restaurang Elias
Vecka 34
Lunch 1: Käsekrainer (ostfylld korv) serveras med senapsstuvad potatis
Lunch 2: Falafel serveras med pita bröd, tzatziki och ris
Lunch 1: Fiskfärsbiffar serveras med potatismos och vitvinssås samt gröna ärtor
Lunch 2: Grekisk kycklinggryta serveras med ris och gröna ärtor
Lunch 1: Kålpudding serveras med rårörda lingon, potatis, gräddsås och kokta morötter
Lunch 2: Vegetarisk Piccata serveras med pilaffris och krämig tomatsås
Lunch 1: Bondsoppa med fläskbog serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Pannkakor serveras bärsylt (ingår i soppan)
Lunch 2: Tortellini med tomat och örter serveras med smörstekt spenat och ostsås
Lunch 1: Köttgryta med svamp och syltlök serveras med potatis och broccoli
Lunch 2: Italiensk fisk med basilikatäcke serveras med pasta och kokt broccoli
Lunch 1: Fiskgratäng med soltorkade tomater och squash serveras med ris och sockerärtor
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Nötstek serveras med rostad potatis, örtsås och tricoloremix med bönor
Lunch 2: Kökets val