Restaurang Elias
Vecka 35
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, pepparrotssås och broccoli
Lunch 2: Svamprisotto serveras med broccoli
Lunch 1: Stekt panerad fiskfilé serveras med tartarsås och potatismos samt ärtor
Lunch 2: Pastasås Carbonara serveras med pasta och ärtor
Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta serveras med ris och kokta morötter
Lunch 2: Mandelsfisk serveras med potatismos, skirat smör och kokta morötter
Lunch 1: Fisksoppa med sej och lax serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Baskisk cheesecake serveras med bärkompott (ingår i soppan)
Lunch 2: Kasslergratäng (innehåller potatis) serveras med kokta bukettgrönsaker
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och potatis
Lunch 2: Vegetarisk lasagne serveras med vitlökssås
Lunch 1: Slottsgryta serveras med potatis och haricots verts
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås, rostad potatis och grillade grönsaker
Lunch 2: Kökets val