Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 35

Måndag

Lunch 1:      Stekt falukorv serveras med potatis, pepparrotssås och broccoli  

Lunch 2:      Svamprisotto serveras med broccoli

Tisdag

Lunch 1:      Stekt panerad fiskfilé serveras med tartarsås och potatismos samt ärtor

Lunch 2:      Pastasås Carbonara serveras med pasta och ärtor  

Onsdag

Lunch 1:      Kreolsk kycklinggryta serveras med ris och kokta morötter

Lunch 2:      Mandelsfisk serveras med potatismos, skirat smör och kokta morötter

Torsdag

Lunch 1:      Fisksoppa med sej och lax serveras med nybakt bröd och ost

Dessert:       Baskisk cheesecake serveras med bärkompott  (ingår i soppan)

Lunch 2:      Kasslergratäng (innehåller potatis) serveras med kokta bukettgrönsaker  

Fredag

Lunch 1:      Pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och potatis

Lunch 2:      Vegetarisk lasagne serveras med vitlökssås

Lördag

Lunch 1:      Slottsgryta serveras med potatis och haricots verts    

Lunch 2:      Kökets val  

Söndag

Lunch 1:      Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås, rostad potatis och grillade grönsaker    

Lunch 2:      Kökets val