Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 36

Måndag

Lunch 1:      Stekt fläsk serveras med bruna bönor, potatis och slottsgrönsaker

Lunch 2:      Fiskbullar i dillsås serveras med potatis och slottsgrönsaker

Tisdag

Lunch 1:      Stekt makrill serveras med stuvad spenat och potatis

Lunch 2:      Knackwurst serveras med surkål, bröd och potatismos

 

Onsdag

Lunch 1:      Köttfärssås serveras med spagetti, riven ost och majs  

Lunch 2:      Vegetarisk schnitzel serveras med stekt potatis, krämig tomatsås och majs   

Torsdag

Lunch 1:      Krämig tomatsoppa med pasta serveras med nybakt bröd och ost

Dessert:       Banoffee paj (ingår i soppan)

Lunch 2:      Kycklingklubba serveras med klyftpotatis och bearnaisesås

Fredag

Lunch 1:      Dillkött på fläskkött serveras med potatis och kokta morötter  

Lunch 2:      Fänkålsbakad torsk serveras med vitvinssås och potatis samt kokta morötter

Lördag

Lunch 1:      Ört- och tomatbakad fiskfilé serveras med potatismos    

Lunch 2:      Kökets val  

Söndag

Lunch 1:      Plommonspäckad fläskkarré serveras med potatis och rostade rotfrukter    

Lunch 2:      Kökets val