Restaurang Elias
Vecka 36
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med bruna bönor, potatis och slottsgrönsaker
Lunch 2: Fiskbullar i dillsås serveras med potatis och slottsgrönsaker
Lunch 1: Stekt makrill serveras med stuvad spenat och potatis
Lunch 2: Knackwurst serveras med surkål, bröd och potatismos
Lunch 1: Köttfärssås serveras med spagetti, riven ost och majs
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel serveras med stekt potatis, krämig tomatsås och majs
Lunch 1: Krämig tomatsoppa med pasta serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Banoffee paj (ingår i soppan)
Lunch 2: Kycklingklubba serveras med klyftpotatis och bearnaisesås
Lunch 1: Dillkött på fläskkött serveras med potatis och kokta morötter
Lunch 2: Fänkålsbakad torsk serveras med vitvinssås och potatis samt kokta morötter
Lunch 1: Ört- och tomatbakad fiskfilé serveras med potatismos
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Plommonspäckad fläskkarré serveras med potatis och rostade rotfrukter
Lunch 2: Kökets val