Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 37

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med ris och vitkålssallad  

Lunch 2: Citrusfisk serveras med potatismos och gräslökscrème

Tisdag

Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt sockerärtor  

Lunch 2: Fläskbogsgryta med ananas serveras med ris och sockerärtor 

Onsdag

Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och ruccolasallad   

Lunch 2: Svamprisotto 

Torsdag

Lunch 1: Nudelsoppa med kyckling och lime serveras med nybakt bröd  

Dessert: Kökets ostkaka serveras med bärsylt på jordgubbar (ingår i soppan)

Lunch 2: Lasangette med spenat och fetaost serveras med örtaioli och blandsallad 

Fredag

Lunch 1: Wallenbergare toppade med kapris och rödlök serveras med potatismos, skirat smör och ärtor   

Lunch 2: Marockansk köttgryta serveras med ris och yoghurt med citron   

Lördag

Lunch 1: Skinkschnitzel serveras med örtsmör, stekt potatis, rödvinssky och haricots verts 

Lunch 2: Kökets val

Söndag

Lunch 1: Stekt kycklingfilé serveras med klyftpotatis och pepparsås samt romanescoblandning    

Lunch 2: Kökets val