Restaurang Elias
Vecka 37
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med ris och vitkålssallad
Lunch 2: Citrusfisk serveras med potatismos och gräslökscrème
Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt sockerärtor
Lunch 2: Fläskbogsgryta med ananas serveras med ris och sockerärtor
Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och ruccolasallad
Lunch 2: Svamprisotto
Lunch 1: Nudelsoppa med kyckling och lime serveras med nybakt bröd
Dessert: Kökets ostkaka serveras med bärsylt på jordgubbar (ingår i soppan)
Lunch 2: Lasangette med spenat och fetaost serveras med örtaioli och blandsallad
Lunch 1: Wallenbergare toppade med kapris och rödlök serveras med potatismos, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Marockansk köttgryta serveras med ris och yoghurt med citron
Lunch 1: Skinkschnitzel serveras med örtsmör, stekt potatis, rödvinssky och haricots verts
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Stekt kycklingfilé serveras med klyftpotatis och pepparsås samt romanescoblandning
Lunch 2: Kökets val