Restaurang Elias
Vecka 39
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, stuvade ärtor och morötter samt blandsallad
Lunch 2: Jordärtskockssoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd
Lunch 1: Fiskfrikassé serveras med potatismos och grön grönsaksblandning
Lunch 2: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och grön grönsaksblandning
Lunch 1: Kassler servars med potatis, champinjonsås och broccoli
Lunch 2: Laxpudding (innehåller potatis) serveras med skirat smör och broccoli
Lunch 1: Fisksoppa med saffran serveras med aioli och nybakt bröd samt ost
Dessert: Bärkaka serveras med vispad grädde (ingår i soppan)
Lunch 2: Krämig italiensk pastagratäng med kyckling serveras med lyxig ruccolasallad
Lunch 1: Schweizerfärs (köttfärslimpa med färs, skinka och ost) serveras med krämig tomatsås och stekt potatis samt rårivna morötter
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och citronaioli samt rårivna morötter
Lunch 1: Stekt kotlettrad serveras med rostad potatis, rosépepparsås och brysselkål
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Coq au vin (fransk kycklinggryta) serveras med ris och kokta morötter
Lunch 2: Kökets val