Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 39

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, stuvade ärtor och morötter samt blandsallad  

Lunch 2: Jordärtskockssoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd

Tisdag

Lunch 1: Fiskfrikassé serveras med potatismos och grön grönsaksblandning   

Lunch 2: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och grön grönsaksblandning

Onsdag

Lunch 1: Kassler servars med potatis, champinjonsås och broccoli 

Lunch 2: Laxpudding (innehåller potatis) serveras med skirat smör och broccoli  

Torsdag

Lunch 1: Fisksoppa med saffran serveras med aioli och nybakt bröd samt ost

Dessert: Bärkaka serveras med vispad grädde (ingår i soppan)

Lunch 2: Krämig italiensk pastagratäng med kyckling serveras med lyxig ruccolasallad  

Fredag

Lunch 1: Schweizerfärs (köttfärslimpa med färs, skinka och ost) serveras med krämig tomatsås och stekt potatis samt rårivna morötter  

Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och citronaioli samt rårivna morötter

Lördag

Lunch 1: Stekt kotlettrad serveras med rostad potatis, rosépepparsås och brysselkål

Lunch 2: Kökets val

Söndag

Lunch 1: Coq au vin (fransk kycklinggryta) serveras med ris och kokta morötter

Lunch 2: Kökets val