Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 4
Måndag
Stekt falukorv serveras med kokt potatis , stuvad ärtor och morötter samt vitkålssallad
Morotsbiffar serveras med örtsås, kokt potatis och vitkålssallad
Morotsbiffar serveras med örtsås, kokt potatis och vitkålssallad
Tisdag
Panerad strömming serveras med skirat smör, potatismos och rårivna morötter
Lasagne serveras med vitlökssås och rårivna morötter
Lasagne serveras med vitlökssås och rårivna morötter
Onsdag
Ugnsstekt kassler serveras med potatis, svampsås och kokta bukettgrönsaker
Asiatiskgryta med vegostrips, persika serveras med ris och kokta bukettgrönsaker
Asiatiskgryta med vegostrips, persika serveras med ris och kokta bukettgrönsaker
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med köttkorv och nybakt bröd
Dessert: Pannkaka med bärsylt ( ingår endast till soppan)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcreme och spenartsallad med gurka och tomat
Dessert: Pannkaka med bärsylt ( ingår endast till soppan)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcreme och spenartsallad med gurka och tomat
Fredag
Italiensk köttfärslimpa serveras med krämmig tomatsås och rostad potatis samt kokta bukettgrönsaker
Vegetarisk piccata serveras med krämmig tomatsås och basmatiris samt kokta bukettgrönsaker
Vegetarisk piccata serveras med krämmig tomatsås och basmatiris samt kokta bukettgrönsaker
Lördag
Söndag