Restaurang Elias
Vecka 40
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Käsekrainer (ostfylldkorv) serveras med senapsstuvad potatis samt vitkålssallad med morot och paprika
Lunch 2: Fiskgryta med smak av kokos, koriander, chili och lime serveras med basmatiris samt vitkålssallad med morot och paprika
Lunch 1: Fiskfärsbiffar med sej- och laxfärs serveras med potatismos och smörsås samt ärtor
Lunch 2: Grekisk kycklinggryta serveras med ris och gröna ärtor
Lunch 1: Lasagne med svamp, spenat och taleggio serveras med örtaioli och ruccolasallad
Lunch 2: Köttfärsgryta med svamp serveras med potatis och ruccolasallad
Lunch 1: Bondsoppa med fläskbog och grönsaker serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Plättar serveras med kolagrädde (ingår i soppan)
Lunch 2: Tortellini med tomat och mozzarella serveras med ostsås och svampsymfoni med spenat samt kokta morötter
Lunch 1: Kålpudding serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och slottsgrönsaker
Lunch 2: Vegetarisk Spetsofai (Grekisk gryta med vegetarisk korv och paprika) serveras med ris och slottsgrönsaker
Lunch 1: Fisk med krämigt täcke med soltorkade tomater och squash serveras med potatismos och sockerärtor
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Nötstek serveras med rostad potatis och örtsås och tricoloremix med vaxbönor
Lunch 2: Kökets val