Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 41

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, pepparrotssås och broccoli

Lunch 2: Potatis- och purjolökssoppa serveras med nybakt bönbröd 

Tisdag

Lunch 1: Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos, tartarsås samt vitkålssallad med fänkål och dill

Lunch 2: Pastasås Carbonara serveras med spagetti samt vitkålssallad med fänkål och dill 

Onsdag

Lunch 1: Krämig kreolsk kycklinggryta (med oliver, syltlök, inlagdgurka och korvslantar) serveras med ris och kokta morötter

Lunch 2: Vegetarisk flygande Jakob serveras med basmatiris och kokta morötter

Torsdag

Lunch 1: Fisksoppa med vin och dill serveras med nybakt bröd och ost 

Dessert: Baskisk cheesecake serveras med körsbärskompott  (ingår i soppan)

Lunch 2: Kasslergratäng (innehåller potatis) serveras med grön grönsaksblandning 

Fredag

Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och spenatsallad

Lunch 2: Italiensk fisk med basilikatäcke serveras med pasta och spenatsallad 

Lördag

Lunch 1: Slottsgryta serveras med kokt potatis och bukettgrönsaker 

Lunch 2: Kökets val

Söndag

Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås, rostad potatis och haricots verts  

Lunch 2: Kökets val