Restaurang Elias
Vecka 41
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, pepparrotssås och broccoli
Lunch 2: Potatis- och purjolökssoppa serveras med nybakt bönbröd
Lunch 1: Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos, tartarsås samt vitkålssallad med fänkål och dill
Lunch 2: Pastasås Carbonara serveras med spagetti samt vitkålssallad med fänkål och dill
Lunch 1: Krämig kreolsk kycklinggryta (med oliver, syltlök, inlagdgurka och korvslantar) serveras med ris och kokta morötter
Lunch 2: Vegetarisk flygande Jakob serveras med basmatiris och kokta morötter
Lunch 1: Fisksoppa med vin och dill serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Baskisk cheesecake serveras med körsbärskompott (ingår i soppan)
Lunch 2: Kasslergratäng (innehåller potatis) serveras med grön grönsaksblandning
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och spenatsallad
Lunch 2: Italiensk fisk med basilikatäcke serveras med pasta och spenatsallad
Lunch 1: Slottsgryta serveras med kokt potatis och bukettgrönsaker
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås, rostad potatis och haricots verts
Lunch 2: Kökets val