Restaurang Elias
Vecka 45
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis och broccoli
Lunch 2: Laxquneller serveras med potatis, hummersås och broccoli
Lunch 1: Stekt panerad strömming serveras med potatismos, skirat smör och rårörda lingon samt rårivna morötter
Lunch 2: Oxbringa serveras med potatis, pepparrotssås och rårivna morötter
Lunch 1: Ugnsstekt kassler serveras med potatis, champinjonsås och grön grönsaksblandning
Lunch 2: Vegetarisk Tikka masala serveras med basmatiris och grön grönsaksblandning
Lunch 1: Saffransdoftande fisksoppa serveras med aioli och nybakt bröd samt ost
Dessert: Gustav Adolf bakelse (ingår i soppan)
Lunch 2: Pastagratäng med kyckling, soltorkade tomater och fetaost serveras med spenatsallad
Lunch 1: Rökt pannbiff med bacon serveras med potatis, timjanskysås och kokta morötter
Lunch 2: Sojafärssås toppad med riven ost serveras med spagetti och kokta morötter
Lunch 1: Helstekt kotlettrad serveras med örtgräddsås, potatis och haricots verts
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Coq au vin (fransk kycklinggryta) serveras med ris och grillade grönsaker
Lunch 2: Kökets val