Restaurang Elias
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Käsekrainer (ostfylld korv) serveras med senapsstuvad potatis
Lunch 2: Fiskgryta med kokos, koriander, chili och lime serveras med basmatiris
Lunch 1: Fiskfärsbiffar med sej och lax serveras med potatismos, smörsås och ärtor
Lunch 2: Fläskköttsgryta med svamp och purjolök serveras med potatis och ärtor
Lunch 1: Kyckling i dijon- och dragonsås serveras med ris och broccoli
Lunch 2: Rödbetsbiffar serveras med rostad potatis och fetaostcrème samt broccoli
Lunch 1: Köttsoppa serveras med nybakt bröd och ost
Dessert: Plättar serveras med punchgrädde (ingår i soppan)
Lunch 2: Lasagne med spenat, svamp och taleggio serveras med örtaioli och spenatsallad med tomat och gurka
Lunch 1: Kålpudding serveras med gräddsås, potatis, rårörda lingon
Lunch 2: Fänkålsbakad sejfilé serveras med potatismos
Lunch 1: Fiskgratäng på MSC-märkt torsk med soltorkade tomater och squash serveras med potatis och sockerärtor
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Nötstek serveras med rostad potatis, örtsås och tricolore mix med vaxbönor
Lunch 2: Kökets val