Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 46

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Käsekrainer (ostfylld korv) serveras med senapsstuvad potatis 

Lunch 2: Fiskgryta med kokos, koriander, chili och lime serveras med basmatiris

Tisdag

Lunch 1: Fiskfärsbiffar med sej och lax serveras med potatismos, smörsås och ärtor

Lunch 2: Fläskköttsgryta med svamp och purjolök serveras med potatis och ärtor

Onsdag

Lunch 1: Kyckling i dijon- och dragonsås serveras med ris och broccoli  

Lunch 2: Rödbetsbiffar serveras med rostad potatis och fetaostcrème samt broccoli

Torsdag

Lunch 1: Köttsoppa serveras med nybakt bröd och ost

Dessert:       Plättar serveras med punchgrädde (ingår i soppan)

Lunch 2: Lasagne med spenat, svamp och taleggio serveras med örtaioli och spenatsallad med tomat och gurka

Fredag

Lunch 1: Kålpudding serveras med gräddsås, potatis, rårörda lingon

Lunch 2: Fänkålsbakad sejfilé serveras med potatismos

Lördag

Lunch 1: Fiskgratäng på MSC-märkt torsk med soltorkade tomater och squash serveras med potatis och sockerärtor    

Lunch 2: Kökets val

Söndag

Lunch 1: Nötstek serveras med rostad potatis, örtsås och tricolore mix med vaxbönor    

Lunch 2: Kökets val