Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 47

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis och stuvad blomkål 

Lunch 2: Fisk Bordelaise serveras med potatismos, kall citron- och dillsås

Tisdag

Lunch 1: Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos, tartarsås och ärtor 

Lunch 2: Pastasås Carbonara serveras med spagetti och ärtor 

Onsdag

Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta, krämiggryta med kyckling, kabanos, oliver, syltlök serveras med basmatiris 

Lunch 2: Morotsbiffar serveras med potatis och kall örtsås

Torsdag

Lunch 1: Fisksoppa med sej och lax smaksatt med dill serveras med nybakt bröd samt ost 

Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås (ingår i soppan)

Lunch 2: Kasslergratäng med potatis 

Fredag

Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och bukettgrönsaker    

Lunch 2: Italiensk fisk med ost och basilikatäcke serveras med pasta samt bukettgrönsaker    

Lördag

Lunch 1: Biff Stroganoff serveras med potatismos, saltgurka och haricots verts     

Lunch 2: Kökets val

Söndag

Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med grönpepparsås och rostad potatis samt kokta morötter     

Lunch 2: Kökets val