Restaurang Elias
Vecka 47
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis och stuvad blomkål
Lunch 2: Fisk Bordelaise serveras med potatismos, kall citron- och dillsås
Lunch 1: Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos, tartarsås och ärtor
Lunch 2: Pastasås Carbonara serveras med spagetti och ärtor
Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta, krämiggryta med kyckling, kabanos, oliver, syltlök serveras med basmatiris
Lunch 2: Morotsbiffar serveras med potatis och kall örtsås
Lunch 1: Fisksoppa med sej och lax smaksatt med dill serveras med nybakt bröd samt ost
Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås (ingår i soppan)
Lunch 2: Kasslergratäng med potatis
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och bukettgrönsaker
Lunch 2: Italiensk fisk med ost och basilikatäcke serveras med pasta samt bukettgrönsaker
Lunch 1: Biff Stroganoff serveras med potatismos, saltgurka och haricots verts
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med grönpepparsås och rostad potatis samt kokta morötter
Lunch 2: Kökets val