Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 48

I lunchen ingår det sallad, bröd, måltidsdryck från kannorna, kaffe och kaka. 82:- inkl. moms
Våra öppettider är måndag till fredag kl. 11.30 – 13.30, helger kl. 10.30-13.30.

Du når oss på telefon 031- 366 76 66

Måndag

Lunch 1:     Stekt fläsk serveras med potatis, bruna bönor och slottsgrönsaker

Lunch 2:     Fiskbullar serveras med potatis, dillsås och slottsgrönsaker  

Tisdag

Lunch 1:     Stekt makrill serveras med stuvad spenat, potatis och vitkålssallad med fänkål

                  Dill och citron

Lunch 2:     Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och vitkålssallad med fänkål, dill och citron  

Onsdag

Lunch 1:     Kyckling färsbiff serveras med potatis och örtgräddsås samt rårivna morötter

Lunch 2:      Indisk linsgryta Dahl serveras med yoghurtklick, basmatiris och pitabröd

Torsdag

Lunch 1:     Minestronesoppa med nötfärs och pasta serveras med bröd

Dessert:      Ålandspannkaka serveras med sviskonkompott och vispad grädde (ingår i soppan)

Lunch 2:     Morotslasagnette serveras med sause verte och blandsallad

Fredag

Lunch 1:     Skånsk kalops serveras med potatis och rostade rödbetor     

Lunch 2:     Mandelfisk serveras med potatismos och smörsås samt rostade rödbetor     

Lördag

Lunch 1:     Örtöverbakad fiskfilé serveras med potatismos och sockerärtor     

Lunch 2:     Kökets val       

Söndag

Lunch 1:     Plommonspäckad fläskkarré serveras med potatis, gräddsås och brysselkål     

Lunch 2:     Kökets val