Restaurang Elias
Vecka 51
Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis *inlagda rödbetor* och broccoli
Lunch 2: Laxquneller serveras med hummersås och potatis samt broccoli
Lunch 1: Panerad stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör, rårörda lingon och ärtor
Lunch 2: Kycklinggryta med grönsaker, kokos och citrongräs serveras med basmatiris
Lunch 1: Ugnsstekt kassler serveras med potatis, champinjonsås och morötter
Lunch 2: Sojafärssås serveras med spagetti och riven ost samt morötter
Lunch 1: Saffransdoftande fisksoppa servereras med aioli och bröd
Dessert: Ålandspannkaka serveras med sviskonkompott och vispad grädde (ingår i soppan)
Lunch 2: Morotslasagnette serveras med sause verte (spenat/örter) och blandsallad
Lunch 1: Pannbiff med bacon i serveras med potatis, timjanskysås och rårivna morötter
Lunch 2: Fisk Florentine (spenat- och osttäcke) serveras med potatismos och rårivna morötter
Lunch 1: Helstekt kotlettrad serveras med klyftpotatis, pepparsås och haricots verts
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Coq au vin (fransk kycklinggryta med rödvin) serveras med ris och bukettgrönsaker
Lunch 2: Kökets val