Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 52

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Käsekrainer (ostfylld korv) serveras med senapsstuvad potatis och kokta morötter

Lunch 2: Fiskgratäng med pepparrot serveras med potatismos och kokta morötter      

Tisdag

Lunch 1: Lutfisk serveras med béchamelsås, potatis och ärtor

Lunch 2: Kyckling i currysås serveras med ris och ärtor  

Onsdag

Julafton 164 kr förbeställs i restaurangen

Lunch:     Klassiskt julbord, 3 sorters sill, ägghalva, gravad lax, hovmästarsås, julskinka, rullsylta,

                rödbetssallad, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödkål, grönkålspaj, potatis,

                senap, ost och vörtbröd.  

Dessert:  Tomtebakelse

Torsdag

Lunch 1: Revbensspjäll serveras med glöggsky, rostad potatis och brysselkål     

Lunch 2: Kökets val

Fredag

Lunch 1: Senapsgriljerad kalkonbröst serveras med hasselbackspotatis, gräddsås och rödkål

Lunch 2: Kökets val

Lördag

Lunch 1: Fiskgratäng med soltorkade tomater och zucchini serveras med potatismos och

               sockerärtor      

Lunch 2: Kökets val

Söndag

Lunch 1: Bryggargryta på nötbog serveras med potatis och grön grönsaksblandning         

Lunch 2: Kökets val