Restaurang Elias
Vecka 52
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Käsekrainer (ostfylld korv) serveras med senapsstuvad potatis och kokta morötter
Lunch 2: Fiskgratäng med pepparrot serveras med potatismos och kokta morötter
Lunch 1: Lutfisk serveras med béchamelsås, potatis och ärtor
Lunch 2: Kyckling i currysås serveras med ris och ärtor
Julafton 164 kr förbeställs i restaurangen
Lunch: Klassiskt julbord, 3 sorters sill, ägghalva, gravad lax, hovmästarsås, julskinka, rullsylta,
rödbetssallad, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödkål, grönkålspaj, potatis,
senap, ost och vörtbröd.
Dessert: Tomtebakelse
Lunch 1: Revbensspjäll serveras med glöggsky, rostad potatis och brysselkål
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Senapsgriljerad kalkonbröst serveras med hasselbackspotatis, gräddsås och rödkål
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Fiskgratäng med soltorkade tomater och zucchini serveras med potatismos och
sockerärtor
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Bryggargryta på nötbog serveras med potatis och grön grönsaksblandning
Lunch 2: Kökets val