Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 6

Måndag
Ostgratinerad falukorv serveras med ris, krämig tomatsås och rårivna morötter
Blomkålssoppa serveras med rostade pumpafrön och bröd
Dessert: Nyponsoppa med kardemumma smulor (ingår endast till soppan)
Tisdag
Panerad stekt vitfiskfilé serveras med potatismos, skirat smör och gröna ärtor
Carbonara serveras med spagetti och gröna ärtor
Onsdag
Kycklinggryta smaksatt med curry serveras med basmatiris och blandsallad med isberg, tomat och gurka
Skinkschnitzel serveras med rostad potatis och timjanskysås samt blandsallad med isberg, tomat och gurka
Torsdag
Grönkålssoppa serveras med ägghalva och nybakt bröd
Dessert: After Eight-päron ( ingår endast till soppan)
Lasagne serveras med basilika och vitlökssås samt ruccolasallad med gurka och tomat
Fredag
Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och kokt broccoli
Krämig böngryta serveras med jasminris och kokt broccoli
Lördag
Söndag