Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 8
Måndag
Korvstroganoff serveras med ris och kokta morötter
Stekt panerad rödspätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis samt kokta morötter
Stekt panerad rödspätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis samt kokta morötter
Tisdag
Pocherad torskfilé serveras med ägg-persiljesås och kokt potatis
Köttfärsgryta med svamp serveras med kokt potatis
Köttfärsgryta med svamp serveras med kokt potatis
Onsdag
Köttbullar serveras med gräddsås , rårörda lingon och kokt potatis samt pressgurka
Dhal Indisk linsgryta serveras med raita indisk yoghurtsås och Basmatiris
Dhal Indisk linsgryta serveras med raita indisk yoghurtsås och Basmatiris
Torsdag
Thai kycklingsoppa serveras med nybakt bröd
Dessert: Chokladkaka ( ingår endast till soppan )
Vegetarisk lasagne serveras med örtsås och spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Chokladkaka ( ingår endast till soppan )
Vegetarisk lasagne serveras med örtsås och spenatsallad med gurka och tomat
Fredag
Skånsk kalops serveras med potatis, *rödbetor* och kokt broccoli
Laxpudding serveras med skirat smör och kokt broccoli
Laxpudding serveras med skirat smör och kokt broccoli
Lördag
Köttfärslimpa alt Wallenbergare serveras med örtgräddsås och kokt potatis samt kokta sockerärtor
Grönsakspaj serveras med kall örtsås
Grönsakspaj serveras med kall örtsås
Söndag
Dijonbrärserad kycklingfilé serveras med kokt potatis samt romanescoblandning
Kökets val
Kökets val