Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 9
Måndag
Fläskkorv serveras med senapssås och rotmos
Laxbullar (meny ändring) serveras med sandefjordsås och kokt potatis
Laxbullar (meny ändring) serveras med sandefjordsås och kokt potatis
Tisdag
Pocherad koljafilé serveras med vitvinssås och potatis samt gröna ärtor
Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chilicréme och gröna ärtor
Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chilicréme och gröna ärtor
Onsdag
Flygande Jakob serveras med ris och rostad blomkål
Morotsbiff serveras med örtsås och kokt potatis samt rostadblomkål
Morotsbiff serveras med örtsås och kokt potatis samt rostadblomkål
Torsdag
Fisksoppa med saffran serveras med aioli och nybakt bröd
Dessert: Kvargdans med bärkompott ( ingår endast till soppan)
Rödbetslasagne med chevréost serveras med rostad vitlökdressing och ruccolasallad med gurka och tomat
Dessert: Kvargdans med bärkompott ( ingår endast till soppan)
Rödbetslasagne med chevréost serveras med rostad vitlökdressing och ruccolasallad med gurka och tomat
Fredag
Rökt pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och kokt potatis samt brytbönor
Krämig pastasås med lax serveras med pasta penne samt brytbönor
Krämig pastasås med lax serveras med pasta penne samt brytbönor
Lördag
Bryggargryta med nötbog serveras med kokt potatis och kokta bukettgrönsaker
Kökets val
Kökets val
Söndag
Skinkstek serveras med rosépepparsås och rostad potatis samt brysselkål
Kökets val
Kökets val