Restaurang Gåsen
Vecka 37
Lunch: Stekt falukorv med stuvade ärtor & morötter serveras med kokt potatis
Alternativ lunch: Fiskgratäng serveras med kokt potatis & kokta bukettgrönsaker
Dessert: Vinbärskräm med gräddmjölk
Lunch: Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis & rårivna morötter
Alternativ lunch: Nöttköttgryta serveras med kokt couscous & citronyoghurt
Dessert: Kladdkaka med hallon & mandelgrädde
Lunch: Pocherad torskfilé serveras med ägg-& persiljesås, kokt potatis & gröna ärtor
Alternativ lunch: Lammfärsgryta serveras med dillsås & kokt potatis
Dessert: Kvargdans med bärkompott
Lunch: Ärtsoppa med fläsk serveras med hembakat bröd
Alternativ lunch: Lasagne serveras med vitkålmorotssallad
Dessert: Pannkaka med vispad punchgrädde
Lunch: Viltfärsbiff med rårörda vinbär, blomkåls crème, kokt potatis & blandsallad
Alternativ lunch: Apelsin- örtbakad fiskfilé serveras med kokt potatis
Dessert: Citronfromage