Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Gåsen

Vecka 37

Måndag

Lunch: Stekt falukorv med stuvade ärtor & morötter serveras med kokt potatis

Alternativ lunch: Fiskgratäng serveras med kokt potatis & kokta bukettgrönsaker

Dessert: Vinbärskräm med gräddmjölk

Tisdag

Lunch: Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis & rårivna morötter

Alternativ lunch: Nöttköttgryta serveras med kokt couscous & citronyoghurt

Dessert: Kladdkaka med hallon & mandelgrädde

Onsdag

Lunch: Pocherad torskfilé serveras med ägg-& persiljesås, kokt potatis & gröna ärtor

Alternativ lunch: Lammfärsgryta serveras med dillsås & kokt potatis

Dessert: Kvargdans med bärkompott 

Torsdag

Lunch: Ärtsoppa med fläsk serveras med hembakat bröd

Alternativ lunch: Lasagne serveras med vitkålmorotssallad 

Dessert: Pannkaka med vispad punchgrädde

Fredag

Lunch: Viltfärsbiff med rårörda vinbär, blomkåls crème, kokt potatis & blandsallad

Alternativ lunch: Apelsin- örtbakad fiskfilé serveras med kokt potatis

Dessert: Citronfromage

Lördag
Söndag