Göteborgs stad
Restaurang Gåsen
Vecka 4
Måndag
Lunch: Isterband serveras med dillstuvad potatis & kokta grönsaker
Alternativ lunch: Fisk Florentine serveras med kokt potatis
Alternativ lunch: Fisk Florentine serveras med kokt potatis
Tisdag
Lunch: Kycklinggryta med mangochutney serveras med basmatiris
Alternativ lunch: Lunch korv med gurkmajonnäs serveras med potatismos
Alternativ lunch: Lunch korv med gurkmajonnäs serveras med potatismos
Onsdag
Lunch: Stekt panerad strömming med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor & potatismos
Alternativ lunch: Sjömansgryta (nötkött, öl, morot) serveras med kokt potatis
Alternativ lunch: Sjömansgryta (nötkött, öl, morot) serveras med kokt potatis
Torsdag
Lunch: Spenatsoppa serveras med ägghalva & hembakat bröd
Alternativ lunch: Dijonbräserad kycklingfilé serveras rotsellerislaw & rostade rotfrukter
Dessert: Äppelcrepés med kardemummagrädde
Alternativ lunch: Dijonbräserad kycklingfilé serveras rotsellerislaw & rostade rotfrukter
Dessert: Äppelcrepés med kardemummagrädde
Fredag
Lunch: Rimmad fläskbog serveras med senapscreme, rotmos & rostad brysselkål
Alternativ lunch: Laxpudding serveras med skirat smör
Alternativ lunch: Laxpudding serveras med skirat smör
Lördag
Lunch: Fiskgratäng med dill & räkor serveras med haricots Verts & Duchessmos
Alternativ lunch: Kökets val, kött rätt
Alternativ lunch: Kökets val, kött rätt
Söndag
Lunch: Porterstek serveras med gräddsås, kokt potatis & rostade morötter
Alternativ lunch: Kökets val, fisk rätt
Alternativ lunch: Kökets val, fisk rätt