Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Gåsen

Vecka 42

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch: Stekt falukorv med stuvade ärtor & morötter serveras med kokt potatis

Alternativ lunch: Fiskgratäng serveras med kokt potatis & kokta bukettgrönsaker

Tisdag

Lunch: Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis & rårivna morötter

Alternativ lunch: Nöttköttgryta serveras med kokt couscous & citronyoghurt

Onsdag

Lunch: Pocherad torskfilé serveras med ägg-& persiljesås, kokt potatis & gröna ärtor

Alternativ lunch: Lammfärsbiff serveras med dillsås & kokt potatis

Torsdag

Måltidens dag!

Förrätt: Honungsgravad lax på toast 

Varmrätt: Långbakad fläskkarré, rostad potatis, kantarellsås & citruskokt spetskål 

Dessert: Äppel & kanelkaka, inkokt rosmarinäpple & vaniljkräm

165 Kr för en tre lunchrätter

Fredag

Lunch: Viltfärsbiff med rårörda vinbär, blomkåls crème, kokt potatis & blandsallad

Alternativ lunch: Apelsin- örtbakad fiskfilé serveras med kokt potatis

Lördag

Lunch: Stekt kycklingfilé med kantarellsås, rostad blomkål & potatis-rotsfruktsgratäng

Alternativ lunch: Kökets val, fiskrätt

Söndag

Lunch: Fiskgratäng med kräftsås serveras med kokt potatis & kokta slottgrönsaker

Alternativ lunch: Kökets val, kötträtt