Restaurang Gåsen
Vecka 42
Med reservation för ändringar.
Lunch: Stekt falukorv med stuvade ärtor & morötter serveras med kokt potatis
Alternativ lunch: Fiskgratäng serveras med kokt potatis & kokta bukettgrönsaker
Lunch: Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis & rårivna morötter
Alternativ lunch: Nöttköttgryta serveras med kokt couscous & citronyoghurt
Lunch: Pocherad torskfilé serveras med ägg-& persiljesås, kokt potatis & gröna ärtor
Alternativ lunch: Lammfärsbiff serveras med dillsås & kokt potatis
Måltidens dag!
Förrätt: Honungsgravad lax på toast
Varmrätt: Långbakad fläskkarré, rostad potatis, kantarellsås & citruskokt spetskål
Dessert: Äppel & kanelkaka, inkokt rosmarinäpple & vaniljkräm
165 Kr för en tre lunchrätter
Lunch: Viltfärsbiff med rårörda vinbär, blomkåls crème, kokt potatis & blandsallad
Alternativ lunch: Apelsin- örtbakad fiskfilé serveras med kokt potatis
Lunch: Stekt kycklingfilé med kantarellsås, rostad blomkål & potatis-rotsfruktsgratäng
Alternativ lunch: Kökets val, fiskrätt
Lunch: Fiskgratäng med kräftsås serveras med kokt potatis & kokta slottgrönsaker
Alternativ lunch: Kökets val, kötträtt