Restaurang Gåsen
Vecka 50
Med reservation för ändringar.
Lunch: Isterband serveras med persiljestuvade potatis & kokta grönsaker
Alternativ lunch: Fisk Florentin serveras med potatismos
Lunch: Rimmad fläsk bog serveras med kokt broccoli & rotmos
Alternativ lunch: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris
Förrätt: Saltbakade svenska betor, chevrékräm, honung & rostade pumpakärnor
Varm rätt: Kyckling terrin, grönsaks ragu, brynt kycklingsky & potatisbakelse
Lunch: Spenatsoppa med ägghalva serveras med bröd
Alternativ lunch: Grekisk biff serveras med fetaost crème, rostade rotfrukter & rotselleri sallad
Dessert: Ostkaka med kardemumma klick
Lunch: Stefado Nötköttgtyta serveras med kokt potatis & röd kålsallad
Alternativ lunch: Laxpudding (innehåller skivad potatis) serveras med skirat smör
Lunch: Fiskgratäng med dill & räkor, serveras med kokt potatis & kokta gröna ärtor
Alternativ lunch: Kökets val, kötträtt
Lunch: Porter stek serveras med gräddsås, kokt potatis & rostade morötter
Alternativ lunch: Kökets val, fiskrätt