Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Gåsen

Vecka 50

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch: Isterband serveras med persiljestuvade potatis & kokta grönsaker 

Alternativ lunch: Fisk Florentin serveras med potatismos  

Tisdag

Lunch: Rimmad fläsk bog serveras med kokt broccoli & rotmos 

Alternativ lunch: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris 

Onsdag

Förrätt: Saltbakade svenska betor, chevrékräm, honung & rostade pumpakärnor 

Varm rätt: Kyckling terrin, grönsaks ragu, brynt kycklingsky & potatisbakelse 

Torsdag

Lunch: Spenatsoppa med ägghalva serveras med bröd 

Alternativ lunch: Grekisk biff serveras med fetaost crème, rostade rotfrukter & rotselleri sallad 

Dessert: Ostkaka med kardemumma klick  

Fredag

Lunch: Stefado Nötköttgtyta serveras med kokt potatis & röd kålsallad   

Alternativ lunch: Laxpudding (innehåller skivad potatis) serveras med skirat smör 

Lördag

Lunch: Fiskgratäng med dill & räkor, serveras med kokt potatis & kokta gröna ärtor   

Alternativ lunch: Kökets val, kötträtt 

Söndag

Lunch: Porter stek serveras med gräddsås, kokt potatis & rostade morötter  

Alternativ lunch: Kökets val, fiskrätt