Göteborgs stad
Restaurang Gåsen
Vecka 8
Måndag
Lunch: Korv Stroganoff serveras med brytbönor och basmatiris
Alternativ lunch: Fiskgratäng med purjolök och kaviar serveras med kokt potatis
Alternativ lunch: Fiskgratäng med purjolök och kaviar serveras med kokt potatis
Tisdag
Lunch: Mannerströmming med rårörda lingon, skirat smör, gröna ärtor & potatismos
Alternativ lunch: Asiatisk fläskköttgryta med wokgrönsaker serveras med kokt potatis
Alternativ lunch: Asiatisk fläskköttgryta med wokgrönsaker serveras med kokt potatis
Onsdag
Lunch: Stekt fläsk serveras med bruna bönor, kokt potatis & rårivna morötter
Alternativ lunch: Gratinerad kycklinglårfilé med ratatouillegrönsaker serveras med basmatiris
Alternativ lunch: Gratinerad kycklinglårfilé med ratatouillegrönsaker serveras med basmatiris
Torsdag
Lunch: Krämig fisksoppa med dill och vitt vin serveras med aioli & hembakat bröd
Alternativ lunch: Bratwurst serveras med senapsstuvad potatis & grönkålssallad
Dessert: Blåbärscrepes med vaniljglass
Alternativ lunch: Bratwurst serveras med senapsstuvad potatis & grönkålssallad
Dessert: Blåbärscrepes med vaniljglass
Fredag
Lunch: Pannbiff serveras med stekt lök, skysås, kokt blomkål, kokt potatis och inlagd gurka
Alternativ lunch: Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med blomkål & kokt potatis
Alternativ lunch: Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med blomkål & kokt potatis
Lördag
Lunch: Stekt kycklinglårfilé med rosépepparsås, rostade rödbetor & potatispuré
Alternativ lunch: Kökets val fisk
Alternativ lunch: Kökets val fisk
Söndag
Lunch: Slottsgryta serveras med bukettgrönsaker, kokt potatis & pressgurka
Alternativ lunch: Kökets val, fisk
Alternativ lunch: Kökets val, fisk