Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Kaggeled

Vecka 19

Måndag
Fläskkorv med senapssås och potatis
Fisk Bordelaise med skirat smör och potatis
Dessert: Persikohalva med grädde
Veckans sallad: Caesarsallad
Tisdag
Fisksufflé med skirat smör och potatis, ärter
Fläsköttsgryta med champinjoner och paprika, ris
Dessert: Hallonkräm
Onsdag
Köttbullar med gräddsås och potatis
Fiskgratäng (sej) med räkor och dill, potatismos
Dessert: Rulltårta med grädde
Torsdag
Nikkaloutasoppa (vitkålsoppa med färs) och mjukt bröd
Ost och tomatgratinerad falukorv, potatismos
Dessert: Rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås
Fredag
Sprödbakad torsk med dansk remouladsås och potatis
Kotlettrad med rosépepparsås och stekt potatis
Dessert: Krusbärssoppa med kardemummaskorpa
Lördag
Söndag