Göteborgs stad
Restaurang Matstället
Vecka 20
Måndag
Gratinerad falukorv serveras med potatismos och kokta morötter (Fläsk, Nöt)
Pytt i panna serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor (Nöt)
Björnbärskräm med gräddmjölk
Pytt i panna serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor (Nöt)
Björnbärskräm med gräddmjölk
Tisdag
Sprödbakad fisk med citronsås serveras med kokt potatis & romanesco (Fisk, MSC)
Kycklinglasagnette med paprika serveras med romanesco (Fågel)
Mjuk äppelkaka serveras med vaniljvisp
Kycklinglasagnette med paprika serveras med romanesco (Fågel)
Mjuk äppelkaka serveras med vaniljvisp
Onsdag
Kyckling i currysås serveras med ris och kokt blomkål (Fågel)
Vegobullar i krämig tomatsås serveras med rostad potatis och kokt blomkål (Vegetariskt)
Gino (ljummen fruktsallad med vaniljglass)
Vegobullar i krämig tomatsås serveras med rostad potatis och kokt blomkål (Vegetariskt)
Gino (ljummen fruktsallad med vaniljglass)
Torsdag
Grön ärtsoppa serveras pepparotsvisp, mjukt bröd och pålägg (Vegetariskt)
Texmexsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg, senap (Nöt)
Bärpaj serveras med vaniljsås
Texmexsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg, senap (Nöt)
Bärpaj serveras med vaniljsås
Fredag
Fiskpudding med skirat smör serveras med kokt potatis och gröna ärter (Fisk, MSC)
Isterband med dillstuvad potatis serveras med gröna ärter (Fläsk, Nöt)
Chokladmousse med grädde
Isterband med dillstuvad potatis serveras med gröna ärter (Fläsk, Nöt)
Chokladmousse med grädde
Lördag
Söndag