Restaurang Matstället
Vecka 23
Lunch 1: Fylld frukostkorv med stuvad blomkål serveras med kokt potatis & minimorötter
Lunch 2: Kikärtsbiff med vitlökssås serveras med kokt potatis & minimorötter
Dessert: Citronfromage
Lunch 1:Panerad fisk med kall ägg & ansjovissås serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Lunch 2: Fläskköttsgryta med svamp serveras med ris & gröna ärtor
Dessert: Blåbärssmoothie
Lunch 1: Lasagne serveras med rivna morötter
Lunch 2: Kroppkakor med skirat smör serveras med rårörda lingon
Dessert: Kladdkaka med grädde
Lunch 1: Kycklingsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 2: Broccoli & skinkpaj serveras med Rhode Islanddressing och grönsallad
Dessert: Rabarberpaj med vaniljvisp
Nationaldagen
Förrätt: Ceviche med räkor, rökt lax, avokado & lime serveras med örtkräm och tortillachips
Varmrätt: Rökrimmat majskycklingbröst med dill och fänkålspicklad pärllök smaksatt med färsk persilja serveras med potatisbakelse och basilikasmörsås
Dessert: Glaserad jordgubbsbakelse på mandelbotten toppad med färska jordgubbar & mynta
Lunch: Kålpudding med gräddsås serveras med kokt potatis och lingonsylt
Dessert: Fläderpannacotta
Lunch: Citronkyckling med örter serveras med ris och romanesco
Dessert: Glassbåt