Restaurang Matstället
Vecka 24
Lunch 1: Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och broccoli
Lunch 2: Vegetarisk lasagne serveras med broccoli
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Lunch 2: Ost- & skinksås serveras med pasta och gröna ärtor
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Lunch 1: Lammfärsbiffar med soltorkad tomat och fetaost serveras med klyftpotatis och kokta morötter
Lunch 2: Fläsklägg serveras med rotmos och kokta morötter
Dessert: Exotisk fruktsallad med vaniljkvarg
Lunch 1: Minestronesoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 2: Broccolisoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Lunch 1: Vit fisk med ägg- & persiljesås serveras med kokt potatis och rivna morötter
Lunch 2: Köttbullar med stuvade makaroner och rivna morötter
Dessert: Ostkaka med grädde & jordgubbssylt
Lunch: Kycklingfilé med kokt potatis serveras med grönpepparsås & haricotsverts
Dessert: Morotskaka
Lunch: Biff Stroganoff med ris serveras med ratatouille
Dessert: Gino med vaniljglass