Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Matstället

Vecka 24

Måndag

Lunch 1: Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och broccoli

Lunch 2: Vegetarisk lasagne serveras med broccoli

Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk

 

Tisdag

Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör serveras med kokt potatis och gröna ärtor

Lunch 2: Ost- & skinksås serveras med pasta och gröna ärtor

Dessert: Chokladpudding med vispad grädde

 

Onsdag

Lunch 1: Lammfärsbiffar med soltorkad tomat och fetaost serveras med klyftpotatis och kokta morötter

Lunch 2: Fläsklägg serveras med rotmos och kokta morötter

Dessert: Exotisk fruktsallad med vaniljkvarg

 

Torsdag

Lunch 1: Minestronesoppa serveras med mjukt bröd och pålägg

Lunch 2: Broccolisoppa serveras med mjukt bröd och pålägg

Dessert: Äppelkaka med vaniljsås 

 

Fredag

Lunch 1: Vit fisk med ägg- & persiljesås serveras med kokt potatis och rivna morötter

Lunch 2: Köttbullar med stuvade makaroner och rivna morötter

Dessert: Ostkaka med grädde & jordgubbssylt

 

Lördag

Lunch: Kycklingfilé med kokt potatis serveras med grönpepparsås & haricotsverts

Dessert: Morotskaka 

 

Söndag

Lunch: Biff Stroganoff med ris serveras med ratatouille 

Dessert: Gino med vaniljglass