Restaurang Matstället
Vecka 25
Lunch 1: Fläskköttsgryta med mango chutney serveras med kokt potatis och morotsmix
Lunch 2: Kycklinglasagnette med paprika serveras med morotsmix
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Lunch 1: Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis serveras med grönsallad
Lunch 2: Isterband med dillstuvad potatis serveras med inlagda rödbetor
Dessert: Konserverad persikohalva med gräddklick
Lunch 1: Korv Stroganoff med ris serveras med sockerärtor
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med paprikasås serveras med klyftpotatis och sockerärtor
Dessert: Flädermousse
Lunch 1: Fisksoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 2: Pastasallad med kyckling och dressing
Dessert: Blåbärspaj med glass
Midsommarafton
Buffé: 2 sorters sill, gräddfil & gräslök, kallskuret kött och hembakat bröd, Somrig potatissallad på färskpotatis, rädisor och salladslök samt kokt färskpotatis
Dessert: Jordgubbar med vispad grädde
Midsommardagen
Lunch: Grillade kycklingspett med mojo verdesås serveras med rostade rotfrukter och grillade grönsaker
Dessert: Gräddtårta
Lunch: Biff à la Lindström med persiljesmör serveras med ugnsrostad potatis och haricots verts
Dessert: Kladdkaka med vispad grädde