Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Matstället

Vecka 26

Måndag

Lunch 1: Köttfärssås och spaghetti serveras med ratatouillegrönsaker

Lunch 2: Vegetariska biffar med kall örtsås serveras med kokt potatis och ratatouillegrönsaker

Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier

 

Tisdag

Lunch 1: Fiskbullar i hummersås serveras med kokt potatis och kokt broccoli

Lunch 2: Gratinerad kassler med svampsås serveras med ris och kokt broccoli 

Dessert: Äpple- & kanelkompott med gräddklick

 

Onsdag

Lunch 1: Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis serveras med bukettgrönsaker

Lunch 2: Matjessill med färskpotatis serveras med gräddfil och gräslök

Dessert: Jordgubb- & banansmoothie

 

Torsdag

Lunch 1: Potatis- & purjolökssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg

Lunch 2: Köttfärspaj serveras med Rhode islanddressing & grönsallad 

Dessert: Rabarber- & jordgubbssmulpaj serveras med vaniljsås

 

Fredag

Lunch 1: Pastasås med räkor serveras med penne & grönsallad 

Lunch 2: Hamburgare med bröd serveras med mos, dressing & grönsallad

Dessert: Kokos toscakaka 

 

Lördag

Lunch: Schnitzel med kaprissås serveras med rostad potatis & haricotsverts 

Dessert: Moccaparfait

 

Söndag

Lunch: Fransk kycklinggryta serveras med kokt potatis och slottsgrönsaker

Dessert: Vaniljglass med kolasås