Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Matstället

Vecka 42

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1 Stekt falukorv med stuvade makaroner och kokta morötter 

Lunch 2 Pannbiff med löksås serveras med kokt potatis & kokta morötter 

Dessert Äpple- & kanelkompott serveras med vaniljkvarg 

Tisdag

Lunch 1 Sprödbakad fisk med remouladsås serveras med kokt potatis & haricots verts

Lunch 2 Fläskköttsgryta med svamp & purjolök serveras med kokt potatis & haricots verts

Dessert Banan- & jordgubbssmoothie

Onsdag

Lunch 1 Kålpudding med gräddsås serveras med kokt potatis, grillgrönsaker & lingonsylt

Lunch 2 Korvgryta med äpple & curry serveras med ris och grillgrönsaker 

Dessert Crème brulée

Torsdag

Förrätt Honungsgravad lax på kavring med hovmästarsås, rostade solrosfrön &

  pepparrot

Varmrätt Långbakad fläskkarré serveras med rostad potatis, citruskokt spetskål &

  kantarellsås

Dessert Äpple- & kanelkaka serveras med inkokt rosmarinäpple och vaniljcrème

Fredag

Lunch 1 Ångad fiskfilé med ägg och persiljesås serveras med potatismos & broccoli  

Lunch 2 Kycklinglevergryta med bacon och svam

p serveras med potatismos

Dessert Kladdkaka med vispad grädde

Lördag
Söndag