Restaurang Matstället
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
Lunch 1 Pasta Penne med strimlat nötkött i ädelostsås och tricolormix
Lunch 2 Chorizogryta serveras med bulgur och tricolormix
Dessert Blåbärssoppa med kardemummaskorpa
Lunch 1 Fiskbullar i dillsås serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Lunch 2 Pannbiff med stekt lök och gräddsås serveras med kokt potatis & gröna ärtor
Dessert Toscakaka med kokos
Lunch 1 Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och ugnsbakade tomater
Lunch 2 Kycklinglasagnette med ugnsbakade tomater
Dessert Äppelkräm med gräddmjölk
Lunch 1 Ärtsoppa med fläsk mjukt bröd och pålägg
Lunch 2 Spenatsoppa med ägghalva serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert Pannkakor med grädde och sylt
Lunch 1 Fisk Florentine serveras med kokt potatis och morotsmix
Lunch 2 Spaghetti med köttfärssås serveras med morotsmix
Dessert Fruktcoctail med mascarponecreme