Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Matstället

Vecka 46

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1 Pasta Penne med strimlat nötkött i ädelostsås och tricolormix 

Lunch 2 Chorizogryta serveras med bulgur och tricolormix 

Dessert Blåbärssoppa med kardemummaskorpa

Tisdag

Lunch 1 Fiskbullar i dillsås serveras med kokt potatis och gröna ärtor 

Lunch 2 Pannbiff med stekt lök och gräddsås serveras med kokt potatis & gröna ärtor

Dessert Toscakaka med kokos

Onsdag

Lunch 1 Ugnsgratinerad falukorv med potatismos och ugnsbakade tomater 

Lunch 2 Kycklinglasagnette med ugnsbakade tomater 

Dessert Äppelkräm med gräddmjölk

Torsdag

Lunch 1 Ärtsoppa med fläsk mjukt bröd och pålägg

Lunch 2 Spenatsoppa med ägghalva serveras med mjukt bröd och pålägg

Dessert Pannkakor med grädde och sylt 

Fredag

Lunch 1 Fisk Florentine serveras med kokt potatis och morotsmix 

Lunch 2 Spaghetti med köttfärssås serveras med morotsmix

Dessert Fruktcoctail med mascarponecreme 

Lördag
Söndag