Göteborgs stad
Restaurang Mejram
Vecka 13
Måndag
Lunch 1: Falukorvsgryta med franska örter serveras med kokt potatis (Svensk eko)
Lunch 2: Rödbetsbiff med fetaostcrême serveras med kokt ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Björnbärskräm
Lunch 2: Rödbetsbiff med fetaostcrême serveras med kokt ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag
Lunch 1: Panerad fisk serveras med kall citronsås med dill och kokt potatis
Lunch 2: Kyckling Tikka Masala serveras med en klick crème fraiche och basmatiris (Svensk)
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Lingonfromage
Lunch 2: Kyckling Tikka Masala serveras med en klick crème fraiche och basmatiris (Svensk)
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Lingonfromage
Onsdag
Lunch 1: Grekisk biff med fetaost serveras med tomatsås och ris (Svensk)
Lunch 2: Chorizogryta serveras med ris
Dagens gröna: Ruccolasallad med tomat och gurka
Dessert: Vaniljglass med apelsinsås
Lunch 2: Chorizogryta serveras med ris
Dagens gröna: Ruccolasallad med tomat och gurka
Dessert: Vaniljglass med apelsinsås
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd (Svensk)
Lunch 2: Morotslasagne med keso serveras med örtaioli
Dagens gröna: Isbergsallad med gurka och tomat
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Lunch 2: Morotslasagne med keso serveras med örtaioli
Dagens gröna: Isbergsallad med gurka och tomat
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Fredag
Lunch 1: Kycklingfärsbiff med dragonsås serveras med kokt potatis (Svensk)
Lunch 2: Asiatisk fläskköttgryta serveras med ris (Svensk)
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Chokladmousse
Lunch 2: Asiatisk fläskköttgryta serveras med ris (Svensk)
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Chokladmousse
Lördag
Söndag