Göteborgs stad
Restaurang Mejram
Vecka 15
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med stuvade morötter och kokt potatis (Svensk eko)
Lunch 2: Pasta â la Carbonara (EU- eko)
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Ägglikörmousse
Lunch 2: Pasta â la Carbonara (EU- eko)
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Ägglikörmousse
Tisdag
Lunch 1: Panerad rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis
Lunch 2: Lasagnette Bolognese (Svensk)
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Bärkvarg
Lunch 2: Lasagnette Bolognese (Svensk)
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Bärkvarg
Onsdag
Lunch 1: Oxjärpar serveras med gräddsås och kokt potatis (Svensk)
Lunch 2: Flygande Jacob serveras med kokt ris (Svensk)
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Blåbärskräm
Lunch 2: Flygande Jacob serveras med kokt ris (Svensk)
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Blåbärskräm
Torsdag
Lunch 1: Fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Sjömansbiff (svensk eko)
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Lunch 2: Sjömansbiff (svensk eko)
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås och rostad potatis (Svensk eko)
Lunch 2: Fiskgratäng med räkor och sparris serveras med potatismos
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Lunch 2: Fiskgratäng med räkor och sparris serveras med potatismos
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Lördag
Söndag