Göteborgs stad
Restaurang Monsunen
Vecka 36
Måndag
Lunch 1: Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis
Lunch 2: Fiskbullar med dillsås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Nyponsoppa och maränger
Tisdag
Lunch 1: Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Lunch 2: Knackwurst serveras med kuvertbröd, surkål, senapscreme och potatismos
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Persikokaka
Onsdag
Lunch 1: Spaghetti med köttfärssås och riven ost
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel serveras med krämig tomatsås och stekt potatis
Dagens gröna: Ärtor,- majs och paprikablandning
Dessert: Skogsbärskräm
Torsdag
Lunch 1: Tomatsoppa med pasta serveras med bröd
Lunch 2: Kycklingklubba serveras med bearnaisesås och klyftpotatis
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Banoffee paj
Fredag
Lunch 1: Dillkött på fläsk serveras med kokt potatis
Lunch 2: Fänkålsbakad torskfilé serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Körsbärskompott serveras med vaniljglass
Lördag
Lunch: Ört- och tomatbakad fisk serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Sockerärtor
Dessert: Päronkaka serveras med vispad grädde
Söndag
Lunch: Fläskkarré serveras med gräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Rostade rotfrukter
Dessert: Passionsfruktpannacotta