Göteborgs stad
Restaurang Monsunen
Vecka 24
Måndag
Lunch 1: Ostgratinerad falukorv serveras med krämig tomatsås och potatismos
Lunch 2: Krämig böngryta med örter serveras med basmatiris
Dagens gröna: Vitkålssallad med morot och paprika
Dessert: Nyponsoppa serveras med mandelgrädde
Lunch 2: Krämig böngryta med örter serveras med basmatiris
Dagens gröna: Vitkålssallad med morot och paprika
Dessert: Nyponsoppa serveras med mandelgrädde
Tisdag
Årets Sommarfest:
Kallskuret, kycklingspett, chorizo, pastasallad, potatissallad med mer
Dessert: Pannacotta med passionsfrukt
Kvällsmat: Ängamat (V) serveras med bröd
Kallskuret, kycklingspett, chorizo, pastasallad, potatissallad med mer
Dessert: Pannacotta med passionsfrukt
Kvällsmat: Ängamat (V) serveras med bröd
Onsdag
Lunch 1: Kycklinggryta med curry serveras med basmatiris
Lunch 2: Fisk Bordelaise serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Jordgubbskräm
Lunch 2: Fisk Bordelaise serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Jordgubbskräm
Torsdag
Lunch 1: Vitemöllas morotsoppa med räkor serveras med bröd
Lunch 2: Lasagnette Bolognese serveras med rostad vitlöksdressing
Dagens gröna: Isbergssallad med gurka och tomat
Dessert: Plättar med punchgrädde
Lunch 2: Lasagnette Bolognese serveras med rostad vitlöksdressing
Dagens gröna: Isbergssallad med gurka och tomat
Dessert: Plättar med punchgrädde
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Spetsofai (grekisk korvgryta med paprika) serveras med ris (vegetarisk)
Dagens gröna: Spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Toscapäron serveras med vaniljsås
Lunch 2: Spetsofai (grekisk korvgryta med paprika) serveras med ris (vegetarisk)
Dagens gröna: Spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Toscapäron serveras med vaniljsås
Lördag
Lunch: Färskostgratinerad fisk serveras med potatismos
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Citronkaka
Kvällsmat: Crêpes med skinka- och spenat (V) och sallad
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Citronkaka
Kvällsmat: Crêpes med skinka- och spenat (V) och sallad
Söndag
Lunch: Mustig fläskgryta med dijonsenap serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Grillgrönsaker
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) med saftsås
Dagens gröna: Grillgrönsaker
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) med saftsås