Göteborgs stad
Restaurang Monsunen
Vecka 35
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2: Potatis- och purjolökssoppa serveras med vegetarisk bacon och bröd
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Tisdag
Lunch 1: Panerad fisk serveras med tartarsås och kokt potatis
Lunch 2: Spaghetti â la Carbonara
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Tigerkaka
Onsdag
Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta serveras med ris
Lunch 2: Mandelfisk serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Kökets gröna val
Dessert: Fläder- och krusbärskräm
Torsdag
Lunch 1: Fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Pastagratäng med kyckling serveras med en örtcreme
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert: Kesokaka serveras med vaniljgrädde
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Vegetarisk lasagne serveras med vitlöksås
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Toscapäron serveras med vaniljsås
Lördag
Lunch: Slottsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Drottningmousse
Söndag
Lunch: Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås och rostad potatis
Dagens gröna: Grillgrönsaker
Dessert: Rabarberpaj serveras med vaniljglass