Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Monsunen

Vecka 37

Måndag
Lunch 1:     Korv Stroganoff serveras med kokt ris
Lunch 2:     Citrusfisk serveras med gräslökscreme och kokt potatis
Dagens gröna: Kökets gröna val
Dessert:    Persika med hallongrädde
Tisdag
Lunch 1:    Pocherad torskfilé serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Lunch 2:    Fläskgryta med ananas serveras med ris
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert:    Mazarinkaka
Onsdag
Lunch 1:    Köttbullar serveras med gräddsås, pressgurka och potatismos
Lunch 2:    Svamprisotto
Dagens gröna: Ruccolasallad med tomat och gurka
Dessert:      Glasstrut
Torsdag
Lunch 1:    Thai kycklingsoppa serveras med bröd
Lunch 2:    Lasagnette med spenat- och fetaost serveras med örtaioli
Dagens gröna:  Blandsallad
Dessert:      Ostkaka med bärsylt
Fredag
Lunch 1:     Wallenbergare serveras med kapris och rödlök, skirat smör och potatismos
Lunch 2:    Aminas köttgryta serveras med en klick citronyoghurt
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert:    Äpplekompott serveras med vaniljglass
Lördag
Lunch:    Skinkschnitzel serveras med örtsmör, rödvinssås och stekt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert:    Citronfromage
Söndag
Lunch:   Kycklingfilé serveras med pepparsås och klyftpotatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert:    Blåbärspaj med vaniljsås