Restaurang Monsunen
Vecka 44
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis
Lunch 2:Fisk Florentin serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Fruktkräm serveras med *gräddmjölk*
Lunch 1: Citronkyckling med oliver serveras med ris
Lunch 2: Gratinerad kassler med champinjonsås serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Brylèpudding
Lunch 1: Stekt strömming serveras med rårörda lingon och potatismos
Lunch 2: Sjömansgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert:Apelsin- och ananassoppa serveras med vaniljglass
Lunch 1: Spenatsoppa serveras med ägghalva och bröd
Lunch 2: Lammfärsbiff serveras med tomatskysås och rostad potatis med rotfrukter
Dagens gröna: Rotsellerislaw med äpple
Dessert: Ostkaka serveras med kardemummaklick
Lunch 1: Rimmad fläskbog serveras med senapscreme och rotmos
Lunch 2: Laxpudding serveras med skirat smör
Dagens gröna: Rödkålssallad
Dessert: Cheesecakemousse med hjortron
Lunch: Fiskgratäng med dill- och räkor serveras med Duchessmos
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Kladdkaka med mockatopping
Lunch: Porterstek serveras med gräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Rostade morötter
Dessert: Toscapäron serveras med ingefärsgrädde