Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Monsunen

Vecka 46

Med förbehåll  för avvikelser

Måndag

Lunch 1: Spaghetti med köttfärssås

Lunch 2: Fiskgratäng med purjolök- och kaviar serveras med potatismos

Dagens gröna: Broccoli

Dessert: Lingonfromage

Tisdag

Lunch 1: Pocherad torsk serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis

Lunch 2: Fransk kycklinggryta med dragon- och äpple serveras med kokt potatis

Dagens gröna: Gröna ärtor

Dessert: Kesokaka med apelsingrädde

Onsdag

Lunch 1: Stekt fläsk serveras med raggmunk och rårörda lingon

Lunch 2: Bohuslänsk fiskpudding serveras med skirat smör och kokt potatis

Dagens gröna: Rivna morötter

Dessert: Äppelkräm med kanel

Torsdag

Lunch 1: Köttsoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd

Lunch 2: Wokade nudlar med kyckling serveras med sweet chilisås

Dagens gröna: Råkostsallad

Dessert: Skördepaj med vaniljvisp

Fredag

Lunch 1: Biff Lindström serveras med skysås och kokt potatis

Lunch 2: Oxbringa serveras med en ört- och senapscreme samt rostad potatis med rotfrukter

Dagens gröna: Bukettgrönsaker

Dessert: Bakad ananas och vaniljglass

Lördag

Lunch: Örtöverbakad fisk serveras med kokt potatis

Dagens gröna: Picklad fänkålsallad

Dessert: Brownie med salt kola

Söndag

Lunch: Boeuf Bourgignon serveras med potatispuré

Dagens gröna: Haricots verts

Dessert: Pannacotta med bärkompott