Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Monsunen

Vecka 50

Med reservation för ändringer

 

Måndag

Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis

Lunch 2: Fisk Florentine serveras med potatismos

Dagens gröna: Bukettgrönsaker

Dessert: Fruktkräm

Tisdag

Lunch 1: Rimmad fläskbog serveras med senapscreme och rotmos

Lunch 2: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris

Dagens gröna: Broccoli

Dessert: Cheesecakemousse med hjortron

Onsdag

Nobelmiddag:

Förrätt: Saltbakade betor serveras med getostcreme

Huvudrätt: Kycklingterrine med en brynt kycklingsky, bönragu samt potatisbakelse

Dessert: Vaniljkokta plommon med kanelkräm

Torsdag

Lunch 1: Spenatsoppa med ägghalva serveras med bröd

Lunch 2: Grekisk biff serveras med fetaostcreme samt rostad potatis- och rotfrukter

Dagens gröna: Rotsellerislaw

Dessert: Ostkaka med kardemummaklick

Fredag

Lunch 1: Köttbullar serveras med gräddsås och potatismos

Lunch 2: Chili sin carne serveras med en klick creme frâiche och ris

Dagens gröna: Kokta morötter

Dessert: Bärkräm

Lördag

Lunch: Pepparrotsbakad fisk serveras med kokt potatis

Dagens gröna: Gröna ärtor

Dessert: Lussekatt

Söndag

Lunch: Coq au vin  serveras med kokt potatis

Dagens gröna: Romanescoblandning

Dessert: Lingonfromage serveras med saffransgrädde