Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 10
Måndag
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Pasta Al Fredo (Kyckling och parmesanost)
Dessert: Björnbärskräm
Pasta Al Fredo (Kyckling och parmesanost)
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag
Fisk Björkeby (ströbröd, rostad lök och persilja) med skirat smör och ärter
Skinkstek med gräddsås, äppelmos, kokt potatis och morötter
Semla
Skinkstek med gräddsås, äppelmos, kokt potatis och morötter
Semla
Onsdag
Köttfärsjärpar med champinjonsås, kokt potatis eller klyftpotatis
Flygande Jacob (kyckling, bacon, chilisås och jordnötter) serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Ambrosiakaka
Flygande Jacob (kyckling, bacon, chilisås och jordnötter) serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Ambrosiakaka
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med hembakat bröd
Laxlasagne med fetaost och bladspenat serveras med citronsås
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde (ingår i sopprätten)
Laxlasagne med fetaost och bladspenat serveras med citronsås
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde (ingår i sopprätten)
Fredag
Kokt kolja med skaldjurssås serveras med kokt potatis eller mos samt sockerärter
Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotscreme
Dessert: Vaniljpannacotta med björnbärstopping
Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotscreme
Dessert: Vaniljpannacotta med björnbärstopping
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-