Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 13
Måndag
Färsbiffar med örtsås och kokt eller stekt potatis samt broccoli
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Dessert: Tropisk fruktkräm
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Dessert: Tropisk fruktkräm
Tisdag
"Stekt strömming med skirat smör, potatismos
rårörda lingon och ärter"
Kycklinggryta med paprika och curry serveras med ris
Dessert: Brylépudding
rårörda lingon och ärter"
Kycklinggryta med paprika och curry serveras med ris
Dessert: Brylépudding
Onsdag
Dillkött på kalv serveras med kokt potatis
Skinklasagne med svamp och purjolök
Dessert: Fruktsallad med vispgrädde
Skinklasagne med svamp och purjolök
Dessert: Fruktsallad med vispgrädde
Torsdag
Räksoppa med citronaioli och krutonger serveras med hembakat bröd
Bräckt skinka med stekt potatis och stekt ägg
Dessert: Blåbärscrepes med vispgrädde (Ingår i sopprätten)
Bräckt skinka med stekt potatis och stekt ägg
Dessert: Blåbärscrepes med vispgrädde (Ingår i sopprätten)
Fredag
Ugnsbakad kolja med ost- och senapstäcke serveras med kokt potatis eller mos samt örtdressing
Porterstek med gräddsås, kokt potatis, gelé och kokta morötter
Dessert: Kärleksmums med gräddtopping
Porterstek med gräddsås, kokt potatis, gelé och kokta morötter
Dessert: Kärleksmums med gräddtopping
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-