Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 15
Måndag
Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Krämig pasta med gravad lax och grönkål
Dessert: Jordgubbskräm
Krämig pasta med gravad lax och grönkål
Dessert: Jordgubbskräm
Tisdag
Fiskfärsbiffar med tartarsås serveras med kokt potatis eller mos samt ärter
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Dessert: Drottningmousse
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Dessert: Drottningmousse
Onsdag
Dansk sjömansbiff serveras med saltgurka
Sötsur kycklinggryta serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Ananaspaj med kokostäcke serveras med vispgrädde
Sötsur kycklinggryta serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Ananaspaj med kokostäcke serveras med vispgrädde
Torsdag
Rotfruktssoppa med bacon och persiljecreme serveras med hembakat bröd
Spagetti med köttfärssås serveras med riven parmesanost
Dessert: Äppelkaka med hemgjord vaniljvisp (Ingår i sopprätten)
Spagetti med köttfärssås serveras med riven parmesanost
Dessert: Äppelkaka med hemgjord vaniljvisp (Ingår i sopprätten)
Fredag
Pocherad kolja på tomat- och purjolöksbädd serveras med prästostsås samt mos eller kokt potatis
Skinkstek med cidersmörsås serveras med kokt eller stekt potatis och morötter
Dessert: Pannacotta med passionsfrukt
Skinkstek med cidersmörsås serveras med kokt eller stekt potatis och morötter
Dessert: Pannacotta med passionsfrukt
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-