Omsorgen

Göteborgs stad

Sandarnas Restaurang

Vecka 19

Måndag
Köttfärsbiffar med citrontimjansås och stekt eller kokt potatis samt bukettgrönsaker
Gravad lax med dillstuvad potatis
Dessert: Drottningkräm
Tisdag
Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis
Spagetti med köttfärssås och riven parmesanost
Dessert: Körsbärspaj med vaniljsås
Onsdag
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Flygande Jacob (kyckling, chilisås, bacon, banan och jordnötter) med ris eller kokt potatis
Dessert: Plommonkompott
Torsdag
Sparrissoppa med bacontopping och örtcreme serveras med hembakat bröd
Köttkorv med senapssås, kokt potatis och morötter
Dessert: Äppelcrepes med vispgrädde (ingår i sopprätten)
Fredag
Kokt torsk med ägg- och persiljesås serveras med mos eller kokt potatis samt ärter
Stekt fläskschnitzel med skysås, stekt eller kokt potatis och ärter
Dessert: Punchpralinkladdkaka med lättvispad grädde
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 82:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 18:-