Omsorgen

Göteborgs stad

Sandarnas Restaurang

Vecka 20

Måndag
Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Kycklinggryta med chili och wokgrönsaker serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Hallonkräm
Tisdag
Fiskgratäng med sparris och gräslök serveras med mos eller kokt potatis och ärter
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Dessert: Fruktsallad med vispad grädde
Onsdag
Rimmad fläskbog med rotmos och senapscreme
Laxlasagne med bladspenat, keso och purjolök serveras med citronsås
Dessert: Drottningmousse
Torsdag
Ängamat (redd grönsakssoppa) serveras med gräslökscreme och hembakat bröd
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt broccoli
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås (ingår i sopprätten)
Fredag
Fiskpudding med skirat smör, kokt potatis och ärter
Stekt fläskkotlett med grönpepparsås och potatisgratäng samt haricot vertes
Dessert: Pannacotta med bärtopping och chokladströssel
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 82:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 18:-