Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 21
DAGENS LUNCH: 82:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 18:-
Måndag
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Pasta carbonara (bacon, parmesanost och grädde)
Dessert: Tropisk fruktkräm
Pasta carbonara (bacon, parmesanost och grädde)
Dessert: Tropisk fruktkräm
Tisdag
Stekt kolja med remouladsås och kokt potatis eller mos samt ärter
Kreolsk gryta med fläskfilé och kabanoss serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Banankaka med vispgrädde
Kreolsk gryta med fläskfilé och kabanoss serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Banankaka med vispgrädde
Onsdag
Hemgjorda köttbullar med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Fiskfärsbiffar med citron- och gräslökssås serveras med kokt potatis eller ris
Dessert: Citronfromage
Fiskfärsbiffar med citron- och gräslökssås serveras med kokt potatis eller ris
Dessert: Citronfromage
Torsdag
Físksoppa med tomat och fänkål serveras med aioli och hembakat bröd
Gratinerad kycklingfilé med paprika och curry serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde (ingår i sopprätten)
Gratinerad kycklingfilé med paprika och curry serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde (ingår i sopprätten)
Fredag
Inkokt lax med dillmajonnäs, kokt potatis och sockerärter
Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Dessert: Frusen mjölkchoklad cheesecake med maränger
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT